Skincalmin Anti-itch lotion 500ml
Skincalmin Anti-itch lotion 500ml

Skincalmin Anti-itch lotion 500ml

25,00 €

Skincalmin Anti-Itch Lotion rauhoittaa ja hoitaa kutisevaa ihoa.

Saatavuus Varastossa

Skincalmin Anti-Itch lotion rauhoittaa ja hoitaa kutisevaa ihoa. Tuote sisältää luontaisia ainesosia, jotka estävät histamiinin muodostumisen ihossa. Voide vähentää tulehdusta ja edistää haavojen paranemista. Voiteen käyttö pitää ihon pehmeänä ja notkeana, jolloin ihon kutina, hilseily ja herkkyys vähenevät. Voidetta levittäessä ei ole tarvetta käyttää suojakäsineitä, tuote on dermatologisesti testattu ja turvallinen käyttää myös ihmisille.   

Käyttöohje:
Levitä voidetta huolellisesti hoitoa vaativille alueille. Kätevällä suutinosalla saat levitettyä tuotetta myös hännän ja harjan jouhien väliin. Levitä tuotetta 2-4 kertaa viikossa hevosesi ennalta tietämillesi ongelma-alueille ennaltaehkäisemään kutinan ja hiertymien syntymistä, kuten harjan ja hännän tyviin, päähän ja jalkoväleihin.

Levitä voidetta ärtyneelle iholle vähintään kerran päivässä. Tarvittaessa levitä voidetta kahdesti päivässä ongelma-alueille, kunnes iho on rauhoittunut. Kun kutina vähenee tai häviää ja iho palautuu ehjäksi, voit vähentää tuotteen käytön 3-4 kertaan viikossa. Kutinan kasvaessa uudelleen, tihennä tuotteen käyttöä uudelleen. Voide on ihoystävällistä, ja sitä voidaan käyttää kaikkien iho-alueiden hoitoon. Testaa tuotteen sopivuus hevosellesi pienelle alueelle, ennen kuin levität tuotetta kaikille ongelma-alueille. Vältä kosketusta silmiin ja limakalvoille. Parhaan tuloksen saat kun aloitat tuotteen käytön ennen ensimmäisten oireiden ilmenemistä.

Yhdistä tuote sarjan muihin tuotteisiin:
Suihkuta hevoseen päivittäin Skincalmin Neutralizing sprayta. Neutralisoiva suihke peittää tehokkaasti hevosen hienhajun ja pitää hyönteiset loitolla.

Ainesosat:
Vesi, Aloe vera, Auringonkukkaöljy, Ethylhexyl Stearate, Glyseroli, Setearyylialkoholi, Steareth-21, Steareth-2, Aveno-27, Katajaöljy, Tea tree, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Tokoferoli, Polyisobuteeni, Peg-7 trimetylolipropaani coconut ether, Fenoksietanoli, Ethylhexylglycerin (luonnollinen säilöntäaine).Kaikki Skincalmin-tuotteet ovat GMP-sertifioitu ja täyttävät tiukat laatuvaatimukset (ISO 22716: 2007). 

Paino:
500 g
Arvostelut 0 arvostelua